Contact

Heb je vragen over WasteTime of wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op!

Contact
Vraag & Antwoord

Welke gegevens moet ik invullen bij de registratie?

Bij de registratie geef je een e-mailadres op en je vult een wachtwoord in. Meer gegevens worden niet van je gevraagd.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

De persoonlijke gegevens die jij invult (e-mailadres) zijn alleen voor jou zichtbaar, andere gebruikers of bezoekers van het platform – met uitzondering van de beheerders – kunnen deze gegevens niet zien. Deze gegevens worden NIET beschikbaar gesteld aan andere partijen.

Hoe kan ik het beste een gebied aanmaken?

Wij adviseren een gebied aan te maken dat NIET groter is dan je inzamelronde. Je kunt immers meerdere kleinere gebieden aanmaken binnen je account. Als je een groot gebied aanmaakt, zal dit zelden een gebied zijn, waar je al het zwerfafval tijdens een ronde verwijdert. Als je echter zwerfafval toevoegt aan dit grote gebied wek je de indruk dat dit wel het geval is terwijl je maar een klein deel hebt gedaan.

TIP: Het is handig de satelliet weergave te gebruiken als je gebieden aanmaakt. Je kunt dan beter zien waar begrenzingen aanwezig zijn.

Wat als mijn gebied over een gebied valt dat al in gebruik is?

Dit is geen enkel probleem? Gebieden kunnen / mogen elkaar overlappen.

Hoe kunnen jullie weten wat het aantal kilo’s is dat ik heb ingezameld?

Van het ingezamelde zwerfafval hebben wij in de periode van 01-01-2020 tot 01-05-2020 regelmatig wegingen gedaan. Aan de hand van deze wegingen hebben wij een gemiddelde gewicht per KG afval bepaald. Dit is zwerfafval uit woonwijken maar ook industrieterreinen. Het gewicht wordt dus bepaald aan de hand van het aantal zakken en het volume dat jij opgeeft.

Waarom registreren jullie niet wat ik inzamel, dit gebeurt namelijk wel bij anderen apps.

Wij zijn van mening dat het nooit verstandig is veelvuldig in contact te staan met zwerfafval. Daarom hebben wij ervoor gekozen tijdens het inzamelen van zwerfafval buiten de grijpers zo min mogelijk in contact te komen met het zwerfafval. Afval kan besmet zijn met bacterien of chemische stoffen bevatten die schadelijk zijn voor levende organismen. Daarom raden wij ook aan contact te vermijden en voordat je iets gaat eten dan wel drinken zorgvuldig je handen en onderarmen te wassen. Zorg dat je kruisbesmettingen ten allen tijde voorkomt!

TIP: Wil je toch bijzondere vondsten delen dan zijn Twitter en Instagram zeer geschikte platforms. Maar zorg dat je veilig werkt!